Nabestaandenvoorziening

Wanneer u (onverwacht) komt te overlijden, dan wilt u natuurlijk wel dat uw nabestaanden goed achterblijven. Dat zij geen geldzorgen hebben en dat de zaken goed geregeld zijn zodat er tijd is om te rouwen. Wanneer u op tijd goede voorzieningen treft, dan weet u zeker dat uw nabestaanden geen zorgen hebben na uw overlijden.

Uitvaartkosten

De eerste kosten waar uw nabestaanden mee geconfronteerd worden, zijn de uitvaartkosten. Deze kosten zijn de laatste jaren flink gestegen en zijn ook afhankelijk van de uitvaart waar u voor kiest. Er zit een groot prijsverschil tussen begraven of cremeren. Het is ook belangrijk om uw wensen wat betreft uw uitvaart te bespreken met uw nabestaanden. Zodat ze weten hoe u dit graag wilt. Uit onderzoek blijkt dat dat veel rust geeft bij de nabestaanden. Kies voor een passende uitvaartverzekering die voldoende dekking biedt bij de uitvaart van uw keuze.

Financiƫle zorgen

Na uw overlijden wilt u er zeker van zijn dat het uw nabestaanden aan niets ontbreekt. Dit kunt u regelen door een verzekering af te sluiten, zodat uw nabestaanden geen verlies van inkomen op langere termijn ervaren. Een goed financieel plaatje is heel belangrijk zodat uw nabestaanden alle rust hebben om het verlies te verwerken. De adviseurs MZA helpen u graag met het maken van een financieel plan dat goed aansluit op uw wensen.

Nabestaandenvoorzieningen