Goederentransportverzekering

Bij ondernemen horen risico’s. Daarom is het als ondernemer belangrijk om een aantal van deze risico’s af te dekken. Dat kan door middel van passende verzekeringen. Vervoert uw onderneming veel goederen of slaat u deze op? Dan kan een goederentransportverzekering uitkomst bieden. Wij vertellen u graag meer over deze speciale verzekering voor bedrijven.
 

Wat wordt er vergoed door een goederentransportverzekering?

Een goederentransportverzekering biedt u zekerheid op het gebied van schade aan en diefstal van goederen tijdens transport en opslag. Dit gaat zowel over de gekochte als de verkochte producten. Ook maakt het hierbij niet uit of u de goederen zelf vervoert of dat u dit heeft uitbesteed aan een professionele vervoerder.
 

Waarom een goederentransportverzekering afsluiten?

Wanneer u als ondernemer veel goederen verplaatst tijdens inkoop en verkoop, dan is een goederentransportverzekering zeker aan te raden. Daarbij zijn de goederen die in opslag staan ook gedekt bij deze verzekering. U kiest dus voor een stuk extra zekerheid tijdens het ondernemen.

Wat is een goederentransportverzekering?

Een goederentransportverzekering is er speciaal voor de momenten waarbij de producten niet in uw eigen bezit zijn. Onderweg kunnen heel veel situaties ontstaan waar u geen invloed op heeft. Juist deze situaties kunnen voor problemen zorgen. Denk hierbij aan ongelukken, brand of onverwachte weersomstandigheden waardoor uw producten beschadigd of zelfs kwijt kunnen raken. Een goederentransportverzekering dekt de schade die hierdoor ontstaat.